Poslušaj Moj Radio
Poslušaj Moj Radio Poslušaj Moj Radio

Moj Radio FacebookMOJ Radio TwitterTRETJA OBLETNICA ZUR 13

Moj radio vabi k sodelovanju!

Ste komunikativni,
prodorni, ustvarjalni?

Iščemo nove moderatorje.

info: 041 374 030,
borut@mojradio.com

 

Logo za objave

 

Volilna pravila

 

 

 

 

 


DJ BRLEE (Andrej Brložnik)
DJ - OVERLOAD

Govorilne ure: petek @ 22:00
Predmet: oddaja Overload
Pošta: info@overload.siRezident Celjskega kluba ESCAPE. Njegova kariera pa se je začela v letu 2002. V tem času si je zagotovil in potrdil da ima srce za glasbo. Dj Brlee, ki prihaja iz Velenja, je zelo ponosen na svojo punco in prijatelje, ki mu vedno stojijo ob strani. Njegov največji dosežek je bil prav gotovo zmaga na tekmovanju za "suport your local DJ 2004". S tem si je zagotovil nastop v AG medtem pa je svoje znanje že dokazoval v vseh večjih diskotekah po Sloveniji: hala Golovec, Fun Factory, Lipa, Martin Krpan, Juke box,Simfonija, Casablanca, Sing Sing, K4, Štuk, Impulz, Hollywood, Max, Africa, ESCAPE, Masai in še mnogo drugih diskotekah na Hrvaškem, Italiji, Avstriji in tudi v Grčiji.

Vrtel je že z imeni kot so: Axwell, Frankie Knucles, Junio Jack&Kid Cream,Silicoun Soul, Joyce Mrcedes, Sarah Main, Martjin Ten Velden, David Morales, Mark Knight, Miss Jools, Danny Ramping, Terry Francis, Barbara Tucker, Marshall Jefferson, Dr. Kucho, Sonique, Terry Lee Brown jr., Paulete... Njegov stil glasbe je elektro minimal house.. Zelo pa je poznan po tem da se med vrtenjem maximalno poveže s publiko.

Dj BRLEE je tudi del ekipe na radiu, kjer vodi oddajo OVERLOAD, vsak petek ob 22.00, na 107.0 FM in ustanovitelj radia OVERLOAD, kjer lahko poslušate 24/7 elektronsko glasbo. 

  

Kategorije novic


Novice

Ankete

Kje boste letos dopustovali?
Slovenija
Hrvaska
drugo

Povezave


http://www.velenje.si


https://www.facebook.com/NC-Velenje-533372803357758/


https://www.gume-zivic.si


http://www.myspace.com/mojradio


http://velenjcan.si


http://www.bg-avtomobili.si/


http://www.velenje.com/MOJHIT.php


MOJ RADIO, Boris SUŠIN s.p., Kidričeva cesta 2b, 3320 Velenje, ID za DDV: SI49885111, poslovni račun NLB d.d, divizija Velenje št.:02426-0010114821

!!!