Poslušaj Moj Radio
Poslušaj Moj Radio Poslušaj Moj Radio

Moj Radio FacebookMOJ Radio Twitter

Naključne slike

SAM SON

PHIL COLLINS ZAGREB 08

Rally rogla 2003-04 144

Piknik 2007  Nazarje 31

Moj radio vabi k sodelovanju!

Ste komunikativni,
prodorni, ustvarjalni?

Iščemo nove moderatorje.

info: 041 374 030,
borut@mojradio.com

 

Logo za objave

 

 

 

 

Iz naše regije : Tradicionalni slovenski zajtrk tudi v Velenju
Avtor Robby ob 14.11.2013 18:55:05 (571 prebrano)

Mestna občina Velenje se je tudi letos pridružila projektu »tradicionalni slovenski zajtrk«. Kot leta doslej, tudi tokrat v projektu sodelujejo vse velenjske osnovne šole in vse enote Vrtca Velenje. V petek, 15. novembra 2013, bodo tako v velenjskih vrtcih in osnovnih šolah za zajtrk oziroma malico postregli tradicionalno slovensko hrano, učitelji in vzgojitelji pa bodo otrokom na različne načine predstavili pomen zdravega prehranjevanja ter čebel in medu. Pogovarjali se bodo še o načinih kmetovanja, o izvoru in oznakah živil, pripravili bodo eko kotičke in različne delavnice, prebirali bodo zgodbe in pesmi, povezane z zdravo hrano, projektu pa bodo prilagodili tudi vsebine pri posameznih predmetih.
Podporo projektu »tradicionalni slovenski zajtrk« bo izkazal tudi župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič, ki se bo v petek, 15. novembra, ob 8. uri na tradicionalnem slovenskem zajtrku pridružil otrokom v vrtcu Vrtiljak (Cesta talcev 20). V Mestni občini Velenje tudi sicer na različne načine spodbujamo prehranjevanje s pridelki in izdelki lokalnih ponudnikov. Eden teh je kmečka tržnica, ki smo jo ustanovili leta 2006. Na kmečki tržnici lahko obiskovalci vsako soboto med 8. in 13. uro izbirajo med pestro ponudbo kmetijskih pridelkov in izdelkov iz Šaleške in Zgornje Savinjske doline. Projekt »tradicionalni slovenski zajtrk« bo tudi v prihodnje potekal tretji petek v novembru, ki ga je Vlada Republike Slovenije na seji 11. oktobra 2012 razglasila za dan slovenske hrane.

Priprava na tisk Pošlji to zgodbo prijatelju
Komentarji so last uporabnikov, ki ga objavijo. Za njihovo vsebino ne odgovarjamo.

Kategorije novic


Ankete

ALI RADI HODITE V SLUŽBO?
Da
Ne
Mi ne preostane kaj drugega
Nimam službe
ALI BI SI LAHKO PREDSTAVLJALI ŽIVLJENJE BREZ MOBILNIKA?
nikakor
zagotovo
težko

Povezave


http://www.velenje.com/MOJHIT.php


http://www.xcom.si


http://nc-velenje.com/


http://www.bg-avtomobili.si/


http://www.velenje.si


http://www.myspace.com/mojradio


https://www.gume-zivic.si


MOJ RADIO, Boris SUŠIN s.p., Kidričeva cesta 2b, 3320 Velenje, ID za DDV: SI49885111, poslovni račun NLB d.d, divizija Velenje št.:02426-0010114821

;