Poslušaj Moj Radio
Poslušaj Moj Radio Poslušaj Moj Radio

Moj Radio FacebookMOJ Radio Twitter

Rally Velenje 2003 54

Rally rogla 2003-04 110





Moj radio vabi k sodelovanju!

Ste komunikativni,
prodorni, ustvarjalni?

Iščemo nove moderatorje.

info: 041 374 030,
borut@mojradio.com

 

Logo za objave

 

Volilna pravila

 

 

 

 : KARATE THERMANA OPEN 2014 (Drugi dan)
Avtor Robby ob 16.3.2014 21:12:51 (699 prebrano)

Drugi dan tekmovanja izjemno presenečenje - dvojna zmaga Ukrajinske ekipe.

Drugi dan tekmovanja Karate1 World Cup Thermana Slovenia 2014 minil v znamenju posameznih in ekipnih borb.
Laško, 16. marec 2014 – V Laškem se je odvil še drugi del dvodnevnega tekmovanja Karate1 World Cup Thermana Slovenia 2014. Drugi dan tekmovanja je minil v znamenju posameznih in izredno atraktivnih ekipnih borb, Slovenija je tokrat ostala brez medalje.
Ponovno so dopoldanske izločilne borbe na Karate1 World Cup Thermana Slovenia 2014 izluščile najboljše, ki so se v finalnem delu tekmovanja pomerili za odličja. Tekmovanje je bilo še posebej atraktivno predvsem zaradi ekipnih borb, ki so se odvijale tako v moški kakor v ženski konkurenci. Dr. Igor Zelinka, predsednik Karate zveze Slovenije – organizatorice tekmovanja – je dejal: »Karate1 World Cup Thermana Slovenia 2014 je postreglo z odličnimi borbami in kata predstavami. Karate zveza Slovenije je zelo zadovoljna z visoko udeležbo kvalitetnih karateistov, strokovnim sodniškim doprinosom in seveda z uspehi slovenskih reprezentantov. Visok organizacijski nivo tekmovanja je zahteval ogromno trdega dela in odrekanja vendar je vložen trud na koncu poplačan z uspehi, ki jih beležimo tako na ravni organizacije, kakor tudi na tekmovalni ravni. Prve so se za medalje borile ženske v kategoriji do 50kg. Zmago je v domovino odnesla Bettina Plank iz Avstrije. Dekleta so se pomerila še v kategoriji do 55kg, kjer je slavila Sara Cardin iz Italije. V kategoriji moški do 60kg je prvo mesto zasedel Andras Hübner iz Madžarske, v kategoriji do 67kg pa Sharmendran Raghonathan iz Malezije. Posebno doživetje tekmovanja so vsekakor bile ekipne borbe, ki venomer postrežejo z atraktivno akcijo in popestrijo dogajanje. V moški in ženski disciplini so zmago slavili Ukrajinci. Tomaž Deberšek, predsednik tekmovalne komisije Karate zveze Slovenije, je dodal: »Naša pričakovanja o visoki udeležbi na tekmovanju so se uresničila, saj smo gostili 477 tekmovalcev iz 42 različnih držav sveta.« Z organizacijo in izvedbo tekmovanja je bil izredno zadovoljen tudi Borut Strojin, direktor organizacijskega komiteja tekmovanja Karate1 World Cup Thermana Slovenia 2014. Tekmovanje je izjemna popotnica, tako za slovenske kot tudi za tuje tekmovalce, ki se bodo naslednjič pomerili v borbah na Evropskem prvenstvu, ki bo maja v Tampereh na Finskem.

Priprava na tisk Pošlji to zgodbo prijatelju
Komentarji so last uporabnikov, ki ga objavijo. Za njihovo vsebino ne odgovarjamo.

Kategorije novic


Novice

Ankete

Kje boste letos dopustovali?
Slovenija
Hrvaska
drugo

Povezave


http://www.myspace.com/mojradio


https://www.gume-zivic.si


http://velenjcan.si


http://www.velenje.si


http://www.velenje.com/MOJHIT.php


http://www.bg-avtomobili.si/


https://www.facebook.com/NC-Velenje-533372803357758/


MOJ RADIO, Boris SUŠIN s.p., Kidričeva cesta 2b, 3320 Velenje, ID za DDV: SI49885111, poslovni račun NLB d.d, divizija Velenje št.:02426-0010114821

!!!