Poslušaj Moj Radio
Poslušaj Moj Radio Poslušaj Moj Radio

Moj Radio FacebookMOJ Radio Twitter

Naključne slike

KRISTINA MELANŠEK NEJA 01

HEY MISTER DEEJAY PARTY @ MOJ RADIO JANUAR 2007 18

PIKNIK NAZARJE 2003 30

KRIŽ 2009 555

Moj radio vabi k sodelovanju!

Ste komunikativni,
prodorni, ustvarjalni?

Iščemo nove moderatorje.

info: 041 374 030,
borut@mojradio.com

 

Logo za objave

 

 

 

 

Iz naše regije : Velenjski taekwondoisti v Braslovčah tretji
Avtor Robby ob 18.3.2014 7:21:23 (670 prebrano)

Minuli vikend je v Blaslovčah potekalo 10. mednarodno prvenstvo v Taekwondo-ju Sun Open. Tekmovanja so se udeležili tekmovalci iz Češke, Madžarska, Hrvaške, BIH, Srbije in Slovenije. Za člane kluba Skala, ki so reprezentanti, je bilo to zadnje tekmovanje pred Evropskim prvenstvom, ki bo v začetku aprila potekalo v Belorusiji. Trener Landeker je bil z nastopom svojih varovancev zadovoljen, saj je videl kakšna je njihova pripravljenost in kaj je potrebno v teh zadnjih tednih še narediti.
Velenjčani so se domov vrnili s pokalom za tretji najboljši klub tekmovanja, Jerneja Jenšterle pa je postala najboljša mladinka prvenstva.
Na najvišjo stopničko so se povzpeli: Matic Zaluberšek (dečki, forme rumeni pas), Pia Landeker (deklice, forme rumeni pas), Nejc Rakuša (mladinci, forme I. dan), Borut Sobota (člani, forme II. dan),
Nejc Rupreht (mladinci, borbe -57kg), Dean Vukančič (mladinci, borbe -45kg) in Jerneja Jenšterle (mladinke, borbe -64kg).
Srebrne medalje so si priborili: Tai Zorko Vačovnik (dečki, forme modri pas), Tamara Vogler (deklice, forme zeleni pas), Klemen Vogler (mladinci, forme I. dan in borbe -51kg), Jerneja Jenšterle (mladinke, forme I. dan), Tanja Verboten (članice, forme II. dan), Nejc Rakuša (mladinci, borbe -45kg) in Matej Rezar (člani, borbe +85kg).
Tretje mesto so osvojili: Luka Krel (dečki, forme rdeči pas in borbe +60kg), Tai Zorko Vačovnik (dečki, borbe -45kg), Rene Niegelhell (dečki, forme rumeni pas), Domen Zabukovnik (mladinci, forme I. dan in borbe -51kg), Matej Rezar (člani, forme I. dan) in Laura Volk (mladinke, borbe -58kg).

Priprava na tisk Pošlji to zgodbo prijatelju
Komentarji so last uporabnikov, ki ga objavijo. Za njihovo vsebino ne odgovarjamo.

Kategorije novic


Ankete

ALI RADI HODITE V SLUŽBO?
Da
Ne
Mi ne preostane kaj drugega
Nimam službe
ALI BI SI LAHKO PREDSTAVLJALI ŽIVLJENJE BREZ MOBILNIKA?
nikakor
zagotovo
težko

Povezave


http://www.velenje.com/MOJHIT.php


http://www.xcom.si


http://www.velenje.si


http://velenjcan.si


http://nc-velenje.com/


http://www.bg-avtomobili.si/


https://www.gume-zivic.si


MOJ RADIO, Boris SUŠIN s.p., Kidričeva cesta 2b, 3320 Velenje, ID za DDV: SI49885111, poslovni račun NLB d.d, divizija Velenje št.:02426-0010114821

;