Poslušaj Moj Radio
Poslušaj Moj Radio Poslušaj Moj Radio

Moj Radio FacebookMOJ Radio Twitter

3 KRALJI in Tina in Ines (Bar 2 Show) 10Avio miting Slovenj Gradec 08

BiljardTurnir38

Moj radio vabi k sodelovanju!

Ste komunikativni,
prodorni, ustvarjalni?

Iščemo nove moderatorje.

info: 041 374 030,
borut@mojradio.com

 

Logo za objave

 

Volilna pravila

 

 

 

 : V Ribnico po finalni turnir
Avtor Anonimno ob 15.12.2008 8:52:50 (875 prebrano)

Rokometaše Gorenja do konca tekmovalnega dela v letošnjem letu čakata še dva izjemno pomembna obračuna. V četrtfinalu Pokala Slovenije se bodo še tretjič zapored pomerili na gostovanju. Nasprotnik bo neugodna ekipa Ribnice, medtem ko v soboto gostujejo v Škofja Loki.

Edini cilj sredine tekme četrtfinala Pokala Slovenije je zmaga, ki vodi ose na finalni turnir četverice. Ribnica je ekipa, ki je seveda premagljiva, toda ekipa Gorenja ničesar ne želi prepustiti naključju, zato bo trener Ivica Obrvan tako kot ponavadi zahteval maksimalno angažiranost in osredotočenost na treningih. »Zavedamo se priložnosti, da se po lanskem neuspehu, ko smo izpadli z golom razlike proti Kopru že v osmini finala, znova uvrstimo na finalni turnir, kamor po kakovosti zagotovo tudi spadamo. Ribnico spoštujemo, toda verjamemo v naš uspeh,« je povedal kapetan moštva Sebastjan Sovič. V taboru Gorenja upajo, da bodo zaigrali v najmočnejši postavi, kajti nastopa Aleša Sirka in na zadnji tekmi poškodovanega Marka Bezjaka, sta še pod vprašajem. Ribnica je očitno v dobri formi, kajti s Slovanom so se naravnost poigrali, Ljubljačani pa so dosegli le skromnih 12 golov. Tega v sredo ravno ne gre pričakovati, a je za Gorenje dovolj veliko opozorilo, da bo ekipa odigrala z maksimalnim pristopom. Tudi v Ribnico potujejo Šaleški graščaki.

Priprava na tisk Pošlji to zgodbo prijatelju
Komentarji so last uporabnikov, ki ga objavijo. Za njihovo vsebino ne odgovarjamo.

Kategorije novic


Novice

Ankete

Kje boste letos dopustovali?
Slovenija
Hrvaska
drugo

Povezave


http://www.velenje.si


http://www.velenje.com/MOJHIT.php


http://www.bg-avtomobili.si/


https://www.gume-zivic.si


http://www.myspace.com/mojradio


http://www.xcom.si


http://velenjcan.si


MOJ RADIO, Boris SUŠIN s.p., Kidričeva cesta 2b, 3320 Velenje, ID za DDV: SI49885111, poslovni račun NLB d.d, divizija Velenje št.:02426-0010114821

!!!