Poslušaj Moj Radio
Poslušaj Moj Radio Poslušaj Moj Radio

Moj Radio FacebookMOJ Radio Twitter

dejboljnaglas (22)

dejboljnaglas (54)

HEY MISTER DEEJAY PARTY @ MOJ RADIO August 2004 06

 3 KRALJI in Taissha (Orientalska plesalka) 18

Moj radio vabi k sodelovanju!

Ste komunikativni,
prodorni, ustvarjalni?

Iščemo nove moderatorje.

info: 041 374 030,
borut@mojradio.com

 

Logo za objave

 

Volilna pravila

 

 

 

 : 
Avtor Anonimno ob 1.6.2009 7:58:31 (931 prebrano)

Mestna občina Velenje je v začetku meseca aprila vsem gospodinjstvom v občini posredovala programsko knjižico s seznamom prireditev v jubilejnem letu. V knjižici so objavili tudi povabilo župana Srečka Meha k sodelovanju na natečajih ob petdesetletnici Velenja.

Rok za oddajo predlogov je sicer že potekel, vendar so se odločili, da ga bodo podaljšali. Veseli bodo, če boste skupaj z njimi delili svoje ideje, mnenja, želje, predloge. Najboljše bodo uporabili pri pripravi na praznovanje ob 50-letnici Velenja. Vabijo pa vas, da odgovorite na naslednja vprašanja: Kakšen bi bil po vašem mnenju najprimernejši slogan, s katerim bi predstavljali Velenje? Kako bi vi najraje praznovali 50 let mesta, na kakšen način bi ga obeležili? Kateri Velenjčan, Velenjčanka je po vašem mnenju v teh petdesetih letih s svojim delom, dejanji najbolj zaznamoval naše mesto? Ali poznate jed, pijačo ali sladico, ki bi jo lahko po vašem mnenju označili za tipično »velenjsko«? Če bi lahko vplivali na smer razvoja Velenja, po čem bi želeli, da bi bilo Velenje najbolj prepoznavno čez 50 let? Vsak primeren predlog bodo nagradili. Predloge pa sprejemajo na naslovu Mestna občina Velenje, Titov trg 1, 3320 Velenje, s pripisom Natečaj ob petdesetletnici Velenja, do vključno ponedeljka, 22. junija 2009, do 12. ure. Predloge lahko pošljete tudi po elektronski pošti na naslov: masa.kocevar@velenje.si.

Priprava na tisk Pošlji to zgodbo prijatelju
Komentarji so last uporabnikov, ki ga objavijo. Za njihovo vsebino ne odgovarjamo.

Kategorije novic


Novice

Ankete

Kje boste letos dopustovali?
Slovenija
Hrvaska
drugo

Povezave


http://velenjcan.si


http://www.myspace.com/mojradio


https://www.gume-zivic.si


http://www.velenje.com/MOJHIT.php


http://www.velenje.si


http://www.bg-avtomobili.si/


https://www.facebook.com/NC-Velenje-533372803357758/


MOJ RADIO, Boris SUŠIN s.p., Kidričeva cesta 2b, 3320 Velenje, ID za DDV: SI49885111, poslovni račun NLB d.d, divizija Velenje št.:02426-0010114821

!!!