Poslušaj Moj Radio
Poslušaj Moj Radio Poslušaj Moj Radio

Moj Radio FacebookMOJ Radio Twitter

3 KRALJI in Alma (Bar Show) 12Drzni z Meri3005

Drzni z Meri 091

Moj radio vabi k sodelovanju!

Ste komunikativni,
prodorni, ustvarjalni?

Iščemo nove moderatorje.

info: 041 374 030,
borut@mojradio.com

 

Logo za objave

 

Volilna pravila

 

 

 

 : 
Avtor Anonimno ob 1.6.2009 8:00:44 (1024 prebrano)

Rokometaši Gorenja veliko časa za slavje naslova državnih prvakov niso imeli.

V petek dopoldan so bili sicer prosti, toda že v popoldanskem terminu se je začela operacija Gummersbach. Velenjčani se bodo danes v povratni tekmi finala Pokala EHF v Koeln Areni, v kateri naskakujejo zaostanek enega gola razlike udarili še za evropski naslov. To bo prva tekma po dolgem času, v kateri so lahko popolnoma razbremenjeni, kajti veliki Gummersbach ostaja absolutni favorit finalnega obračuna, medtem ko so Velenjčani vse svoje letošnje cilje že izpolnili. Ose bo v živo spremljalo tudi kakšnih 60 velenjskih navijačev. Šaleški graščaki letos niso izpustili niti ene tekme in tako bo tudi tokrat. Tudi njim gre velika zasluga za uspehe velenjskega kluba. Tekma se začne danes ob 18.30.

Od 18. ure naprej vas vabimo v Rdečo dvorano Velenje, kjer si boste lahko napeto rokometno tekmo ogledali na velikem platnu. Mestna občina bo poskrbela tudi za brezplačno pivo. Naj spomnimo, da je bil v soboto, 23. maja, na finalni tekmi, na kateri sta se Gorenje Velenje in Vfl Gummersbach v velenjski Rdeči dvorani prvič pomerila, rezultat 28:29 za Gummersbach. Današnja tekma pa bo odločila, kdo bo zmagovalec finala. Velenjčanke in Velenjčani, vabimo vas v Rdečo dvorano Velenje. Navijajmo skupaj!

Velenjčani se nato vračajo domov v torek opoldan, uradni sprejem z veliko zabavo pred Rdečo dvorano Velenje pa se začne ob 18.00 uri. Po uradnem delu bo poleg druženja z novimi državnimi prvaki še koncert skupin Feštaband in Kingston.


Priprava na tisk Pošlji to zgodbo prijatelju
Komentarji so last uporabnikov, ki ga objavijo. Za njihovo vsebino ne odgovarjamo.

Kategorije novic


Novice

Ankete

Kje boste letos dopustovali?
Slovenija
Hrvaska
drugo

Povezave


http://www.myspace.com/mojradio


http://www.bg-avtomobili.si/


https://www.gume-zivic.si


http://www.velenje.si


http://velenjcan.si


https://www.facebook.com/NC-Velenje-533372803357758/


http://www.xcom.si


MOJ RADIO, Boris SUŠIN s.p., Kidričeva cesta 2b, 3320 Velenje, ID za DDV: SI49885111, poslovni račun NLB d.d, divizija Velenje št.:02426-0010114821

!!!