Poslušaj Moj Radio
Poslušaj Moj Radio Poslušaj Moj Radio

Moj Radio FacebookMOJ Radio Twitter

SIDDHARTA 2003 32petrus velenje  (06)

BiljardTurnir22

Moj radio vabi k sodelovanju!

Ste komunikativni,
prodorni, ustvarjalni?

Iščemo nove moderatorje.

info: 041 374 030,
borut@mojradio.com

 

Logo za objave

 

Volilna pravila

 

 

 

 : Dom Zavodnje
Avtor Robby ob 5.11.2010 9:03:06 (870 prebrano)

Ena izmed prioritetnih nalog, ki si jih je zadala Občina Šoštanj, je zagotoviti prostor za delovanje številnih izjemno aktivnih društev v občini. Rezultat teh prizadevanj je ravenski REKS, ki je že napolnjen z vsebino.
Septembra je nato občina pričela z izgradnjo doma krajanov in gasilskega doma v Topolšici, v začetku oktobra pa sta župan Občine Šoštanj in poslanec v Državnem zboru RS Darko Menih in takratni predsednik KS Zavodnje Franc Brlgez položila temeljni kamen za izgradnjo večnamenskega doma v Zavodnju. Gradbeno dovoljenje za izgradnjo doma je občina pridobila že julija 2009.
Dom bo stal na mestu bivše podružnične šole, ki so jo v preteklih dneh že porušili. Neto površina novega doma bo 516 m2, v njem pa bo večnamenska dvorana za športne in kulturne prireditve, svoje prostore pa bodo imela v njem zavodenjska društva in tudi krajevna skupnost.
V domu, ki bo delno podkleten, bosta v nadstropju tudi predavalnica in učilnica. S tem bodo tudi zagotovljeni prostori za morebitno ponovno vzpostavitev podružnične šole v Zavodnju, v kolikor bi se to izkazalo za potrebno v prihodnjih letih.
Vrednost izgradnje doma je 850 tisoč evrov.
Občina Šoštanj ima izjemen posluh za ohranjanje bogate kulturne dediščine, zato smo s posebno skrbnostjo pred rušenjem stare podružnične šole prestavili in primerno shranili kipe, ki so jih v preteklih letih izdelali udeleženci malih Napotnikovih kiparskih kolonij.

Priprava na tisk Pošlji to zgodbo prijatelju
Komentarji so last uporabnikov, ki ga objavijo. Za njihovo vsebino ne odgovarjamo.

Kategorije novic


Novice

Ankete

Kje boste letos dopustovali?
Slovenija
Hrvaska
drugo

Povezave


http://www.myspace.com/mojradio


http://www.xcom.si


https://www.gume-zivic.si


http://www.velenje.com/MOJHIT.php


http://www.bg-avtomobili.si/


http://velenjcan.si


http://www.velenje.si


MOJ RADIO, Boris SUŠIN s.p., Kidričeva cesta 2b, 3320 Velenje, ID za DDV: SI49885111, poslovni račun NLB d.d, divizija Velenje št.:02426-0010114821

!!!