Poslušaj Moj Radio
Poslušaj Moj Radio Poslušaj Moj Radio

Moj Radio FacebookMOJ Radio Twitter

3 KRALJI 02rallyvelenje2005 (10)

regata popularnih 2005 (10)

Moj radio vabi k sodelovanju!

Ste komunikativni,
prodorni, ustvarjalni?

Iščemo nove moderatorje.

info: 041 374 030,
borut@mojradio.com

 

Logo za objave

 

Volilna pravila

 

 

 

 : 45.MOS CELJE!
Avtor Robby ob 16.8.2012 14:05:57 (873 prebrano)

Celjski sejem je začel s postavljanjem montažnih dvoran za potrebe 45. Mednarodnega obrtnega sejma (Mos), ki bo potekal od 12. do 18. septembra. Uvod v sedemdnevno sejemsko dogajanje bo predstavljal Mosov vrh malega in srednjega gospodarstva z ministrom za gospodarski razvoj in tehnologijo Radovanom Žerjavom.
Na 65.000 kvadratnih metrov sejmišča se bo predstavilo skoraj 1600 razstavljavcev iz več kot 30 držav sveta. Tuja podjetja bodo letos še posebej množično zastopana tudi zahvaljujoč skupinskim predstavitvam v organizaciji veleposlaništev, združenj in agencij, ki skrbijo za spodbujanje podjetništva in tujih investicij, so danes sporočili iz družbe Celjski sejem.
Prvič se bodo tako na Mosu organizirano s skupinskimi razstavnimi prostori predstavile Češka, Madžarska, Poljska in Tajska. Države želijo s predstavitvijo na sejmu spodbuditi prodajo svojih izdelkov in storitev na slovenskem trgu in širše v regiji ter vzpostaviti nove poslovne stike. Tudi Indijci, Indonezijci in Gruzijci Mos vidijo kot odlično priložnost za predstavitev poslovnih priložnosti lastnih gospodarstev ter odskočno desko na trge regije. V sedmih sejemskih dneh se bo odvil tudi dan Tajske, Indije, Češke in Gruzije, predstavilo se bo ekvadorsko gospodarstvo in možnosti za sodelovanje z njim. Tradicionalno pa bo Mos prinesel tudi najbolj celovite informacije o možnostih poslovanja na trgih Hrvaške in Srbije. Hrvaška podjetja se bodo organizirano predstavila pod okriljem Hrvaške obrtne zbornice, gospodarski potencial Srbije pa bo predstavilo več kot 30 podjetij pod taktirko Pokrajinskega sekretariata za gospodarstvo, zaposlovanje in enakopravnost spolov Avtonomne pokrajine Vojvodine.
Z neposredno prisotnimi podjetji pa bodo na Mosu zastopane tudi Italija, Avstrija ter tradicionalno dobra partnerica sejma in slovenskega gospodarstva Nemčija.
Učinkovita raba energije in potencial izkoriščanja obnovljivih virov energije bosta znova pomembno sooblikovala sejemsko dogajanje. 45. Mos bo tako ponudil najbolj celoviti pregled ponudbe izdelkov, storitev in finančnih spodbud za izkoriščanje obnovljivih virov energije ter energetske učinkovitosti na vseh nivojih življenja - v industriji, v javnem sektorju in v gospodinjstvih.
Energetski sanaciji stavb, ki jo mnogi strokovnjaki vidijo kot eno od možnosti za spodbuditev gospodarske aktivnosti v Sloveniji, in rešitvam, ki jih ponujajo, bodo veliko pozornosti namenili tudi razstavljavci. Podjetja MIK, Roltek in Soltec v sodelovanju z Medpodjetniškim izobraževalnim centrom MIC Velenje namreč pripravljajo skupno sejemsko predstavitev rešitev za učinkovite in kvalitetne energetske sanacije objektov.


vir:sta

Priprava na tisk Pošlji to zgodbo prijatelju
Komentarji so last uporabnikov, ki ga objavijo. Za njihovo vsebino ne odgovarjamo.

Kategorije novic


Novice

Ankete

Kje boste letos dopustovali?
Slovenija
Hrvaska
drugo

Povezave


http://www.velenje.com/MOJHIT.php


http://www.bg-avtomobili.si/


http://www.myspace.com/mojradio


http://www.velenje.si


http://velenjcan.si


http://www.xcom.si


https://www.gume-zivic.si


MOJ RADIO, Boris SUŠIN s.p., Kidričeva cesta 2b, 3320 Velenje, ID za DDV: SI49885111, poslovni račun NLB d.d, divizija Velenje št.:02426-0010114821

!!!