Poslušaj Moj Radio
Poslušaj Moj Radio Poslušaj Moj Radio

Moj Radio FacebookMOJ Radio Twitter

HEY MISTER DEEJAY PARTY MOJ RADIO August 2008 23

3 KRALJI 02

TRETJA OBLETNICA ZUR 63

BiljardTurnir50

Moj radio vabi k sodelovanju!

Ste komunikativni,
prodorni, ustvarjalni?

Iščemo nove moderatorje.

info: 041 374 030,
borut@mojradio.com

 

Logo za objave

 

Volilna pravila

 

 

 

 : 
Avtor Robby ob 28.8.2012 7:02:22 (819 prebrano)

V soboto, 1.septembra, ob 19.uri bo v Muzeju Velenje (velenjski grad) otvoritev razstave Nataše Tajnik Stupar, z naslovom »Jaz sem tvoj šesti čut«. Razstava je druga po vrsti v sklopu projekta TRIs razstav (Anja Jerčič Jakob, Nataša Tajnik Stupar in Uroš Potočnik), evropska prestolnica kulture, Maribor 2012.
Avtorica razstave, akademska slikarka Nataša Tajnik Stupar se tokrat predstavlja s slikarsko razstavo del, ki so izbor njenega slikarskega ustvarjanja v zadnjih dveh letih in se konceptualno nagibajo h raziskovanju osnovnih bivanjskih in življenjskih vrednot. »zanimanja avtorice kažejo reflektirano in kritično slikarsko pozicijo. Njene slike se sprašujejo o temeljnih vprašanjih življenja, vlogi ljubezni, prenašanju ne le telesnih, ampak tudi nadčutnih vzorcev preko potomcev.« , je ob razstavi zapisala Petra Kapš, ki je s svojim besedilom pospremila avtoričino razstavo. Metjejsko ostaja slikarka zvesta klasični slikarski tradiciji obdelave slikarskih materialov, saj v njenih tehnoloških postopkih slikanja zasledimo stare srednjeveške recepture priprave barv in podlag, na drugi strani pa se njeno slikarsko delo konceptualno dotika razmišljanj o branju »DNA – prstnega odtisa«. Nova avtoričina pozicija do lastnega slikarskega ustvarjanja se prepoznava po nemoči ustvariti samo estetsko dovršenost, ki nudi užitek prijetne vizualnosti. Tako postane pomembna tudi informacija, ki jo avtorica zapakira v vizualnost njenega slikarskega izraza. Razstava bo odprta do 26.9. 2012.

Priprava na tisk Pošlji to zgodbo prijatelju
Komentarji so last uporabnikov, ki ga objavijo. Za njihovo vsebino ne odgovarjamo.

Kategorije novic


Novice

Ankete

Kje boste letos dopustovali?
Slovenija
Hrvaska
drugo

Povezave


http://www.bg-avtomobili.si/


http://www.velenje.com/MOJHIT.php


https://www.gume-zivic.si


http://www.velenje.si


http://www.xcom.si


https://www.facebook.com/NC-Velenje-533372803357758/


http://www.myspace.com/mojradio


MOJ RADIO, Boris SUŠIN s.p., Kidričeva cesta 2b, 3320 Velenje, ID za DDV: SI49885111, poslovni račun NLB d.d, divizija Velenje št.:02426-0010114821

!!!