Poslušaj Moj Radio
Poslušaj Moj Radio Poslušaj Moj Radio

Moj Radio FacebookMOJ Radio Twitter

Naključne slike

3 KRALJI in Živa Vadnov (Miss Slovenije 2004) 13

3 KRALJI in Nataša Kirn (Playboy Zajčica) 05

MOJ RADIO ŽUR 2006 118

KRIŽ 2009 81

Moj radio vabi k sodelovanju!

Ste komunikativni,
prodorni, ustvarjalni?

Iščemo nove moderatorje.

info: 041 374 030,
borut@mojradio.com

 

Logo za objave

 

 

 

 

 

Avtor Robby ob 25.4.2015 18:38:27 (13 prebrano)

Celjski mladinski center v okviru informacijske točke EU Europe Direct Savinjska v sodelovanju s celjsko občino pripravlja danes 10. Festival prostovoljstva. Na njem bodo izbrali Naj prostovoljca za leto 2014, prijavljeni prostovoljci pa se bodo potegovali za naj naslov v petih starostnih kategorijah, so sporočili iz mladinskega centra.Po podatkih Celjskega mladinskega centra na celjskem območju deluje veliko prostovoljcev, lani pa so prostovoljci v mladinskem centru opravili 850 ur prostovoljnega dela.

Kot ugotavlja vodja projektov v Celjskem mladinskem centru Sonja Majcen, se je lani število prostovoljcev nekoliko zmanjšalo, vendar letos zanimanje za prostovoljno delo spet narašča. Največ prostovoljcev pa je starih od 16 do 25 let.

Na festivalu se bodo s kulturnimi, plesnimi, glasbenimi in drugimi točkami predstavili prostovoljci in organizacije, ki na območju celjske občine v svoje programe vključujejo prostovoljce, s čimer želijo pokazati vse aktivnosti in možnosti za morebitno vključitev v prostovoljsko delo.


Avtor Robby ob 19.3.2015 7:05:28 (76 prebrano)

Zdravstveni dom (ZD) Celje je na celjske mestne svetnike naslovil pismo, v katerem opozarja na škodljive posledice morebitnega sprejema napovedanih sprememb odloka o ustanovitvi doma. Celjska občina namreč namerava na seji mestnega sveta, ki bo prihodnji teden, spremeniti omenjeni odlok in tako ZD Celje odvzeti privarčevana sredstva.
ZD Celje je v preteklih letih namensko privarčeval 1,28 milijona evrov in je s temi sredstvi želel zgraditi prizidek ter tako rešiti prostorsko stisko. Občina pa bi ta sredstva namenila za obnovo starih občinskih prostorov nasproti ZD Celje, ki po oceni vodstva doma niso primerni za kakovostno izvajanje zdravstvenega varstva, so danes sporočili iz ZD Celje.
Strokovni svet ZD Celje je sprejel stališče, da je izgradnja prizidka k stavbi doma edina sprejemljiva rešitev. V prizidek bi selili razvojne ambulante in nevrofizioterapijo, ki delajo sedaj v res slabih pogojih, navajajo v ZD Celje.
V prizidek bi se selila tudi fizioterapija za odrasle, ki je v dvakrat poplavljenih prostorih tudi zelo utesnjena. "V stavbi nasproti naše teh dejavnosti zagotovo ne bi mogli opravljati, ker je za invalide nedostopna, ločena od matične ustanove, ob zelo prometni cesti in brez parkirišč," so še zapisali v celjskem zdravstvenem domu.
ZD Celje je sicer imel lani v tržni in zdravstveni dejavnosti skupaj 3,4 milijona evrov presežka, ki je bil ustvarjen v več kot 20 letih.
Celjska občina je za zdaj edina ustanoviteljica ZD Celje, čeprav ZD izvaja dejavnost tudi v občinah Štore, Vojnik in Dobrna. Župani teh občin zdaj zahtevajo sestanek glede namere celjske občine o prevzemu dela presežka.


Avtor Robby ob 24.2.2015 14:31:13 (134 prebrano)

V začetku meseca sta dva moška oropala eno izmed velenjskih zlatarn. Odnesla sta za več kot 40.000 evrov nakita. Dva dni po ropu je policijska patrulja na avtobusni postaji v Velenju, opazila dva mlajša moška. Eden od njiju je takoj, ko je opazil policista, v koš odvrgel vrečko, v kateri je bil nakit.

Velenjski policisti so od 5. februarja preiskovali primer ropa zlatarne, ki se je zgodil na velenjski Kidričevi cesti.

Kaj se je zgodilo 5. februarja?
Okoli 17.30 sta v prodajne prostore zlatarne vstopila dva zamaskirana in oborožena storilca. Eden od storilcev je fizično napadel zaposlenega, drugi pa je medtem ukradel večjo količino nakita. Ker se je zaposleni uprl, sta ga v nadaljevanju oba storilca potisnila na tla in ga večkrat udarila. Po dejanju sta peš pobegnila in odnesla za več kot 40.000 evrov nakita. Dva dni po ropu je policijska patrulja na avtobusni postaji v Velenju, opazila dva mlajša moška. Eden od njiju je takoj, ko je opazil policista, v koš na avtobusni postaji odvrgel vrečko. Pri pregledu sta policista ugotovila, da je v vrečki, ki jo je osumljeni odvrgel v koš, nakit, ki bi lahko izviral iz ropa zlatarne, so sporočili policisti.

Njegovega pajdaša še iščejo
Kriminalisti in policisti so ugotovili, da je najverjetneje ropal 19-letnik iz Velenja, ki je prav tisti, ki je odvrgel nakit v koš za smeti. Z nadaljnjimi preiskavami so policisti in kriminalisti potrdili, da je osumljeni tudi neposredno sodeloval v ropu. Pri izvedbi ropa mu je pomagal za zdaj še neznani sostorilec. Slednjega policisti še iščejo.
Kriminalisti so 19-letnega Velenjčana s kazensko ovadbo zaradi suma storitve kaznivega dejanja ropa privedli k celjskemu preiskovalnemu sodniku, ki mu je odredil pripor.


Avtor Robby ob 22.2.2015 18:20:31 (123 prebrano)

Celjska bolnišnica se je letos zaradi odhoda zdravnice specialistke na oddelku za patologijo in citologijo soočila s takšnim kadrovskim primanjkljajem, da zaradi tega začasno ne more opravljati sanitarnih obdukcij. Kot je povedal direktor celjske bolnišnice Marjan Ferjanc, sta dva patologa z omenjenega oddelka preobremenjena z delom.
Omenjena patologa namreč delo za potrebe bolnišnice opravljata zunaj rednega delovnega časa in dosegata vso zakonsko sprejemljivo nadurno delovno obremenitev. Poleg tega oddelek za patologijo in citologijo opravlja preglede biopsijskih tkiv ne le za celjsko, ampak tudi trboveljsko bolnišnico in Bolnišnico Topolšica. Po Ferjančevih besedah dodatnega kadra na trgu niso uspeli zagotoviti, zato so do rešitve razmer prekinili izvajanje sanitarnih obdukcij.


Avtor Robby ob 5.2.2015 9:04:11 (145 prebrano)

Cinkarna Celje, ki je pred dvema mesecema predstavila rezultate druge faze okoljskega skrbnega pregleda, je okoljskemu ministrstvu predala okoljsko poročilo z vsemi prilogami. Podjetje je že obiskal tudi okoljski inšpektor, navodil v zvezi s potrebnimi nadaljnjimi ukrepi s strani okoljskega ministrstva pa še ni.
Cinkarna je pripravila tudi seznam delavcev, ki so uživali zelenjavo in sadje, pridelano na onesnaženih površinah znotraj ograje podjetja. Te delavce je pozvala k udeležbi v monitoringu naslednji teden.
Poudarili so tudi, da so vrt in sadno drevje odstranili takoj po prejemu okoljskega poročila, ki je razkrilo, da je večji del aktualne proizvodnje na Kidričevi cesti 26 v Celju zgrajen na odpadkih preteklih dejavnosti podjetja.


(1) 2 3 4 ... 203 »

Kategorije novic


Ankete

ALI SE ŽE KAJ PRIPRAVLJATE NA SEZONO KOPALK?
Da
Ne
Sploh ne razmišljam o tem

Povezave


http://tvm.mozirje.info/


http://www.velenje.com


http://www.pungartnikovkarl.com


http://www.velenje.com/MOJHIT.php


http://www.myspace.com/mojradio


MOJ RADIO, Boris SUŠIN s.p., Kidričeva cesta 2b, 3320 Velenje, ID za DDV: SI49885111, poslovni račun NLB d.d, divizija Velenje št.:02426-0010114821

;