Poslušaj Moj Radio
Poslušaj Moj Radio Poslušaj Moj Radio

Moj Radio FacebookMOJ Radio Twitter

Naključne slike

MISS 2002 19

Piknik 2007  Nazarje 05

KRIŽ 2009 63

P1020191

Moj radio vabi k sodelovanju!

Ste komunikativni,
prodorni, ustvarjalni?

Iščemo nove moderatorje.

info: 041 374 030,
borut@mojradio.com

 

Logo za objave

 

 

 

 

 

Avtor Robby ob 13.1.2015 9:38:25 (35 prebrano)

V soboto 10 januarja, se je v Velenju odvijalo državno prvenstvo za člane in članice ter veterane v karateju. Za organizacijo je poskrbela karate zveza Slovenije, v sodelovanju s tehničnim organizatorjem karate klubom Velenje. Na tekmovanju je nastopilo skoraj 60 tekmovalcev iz 37. slovenskih klubov. Za karate klub Tiger sta nastopila Gašper Pečnik v katah in Omer Tabaković v športnih borbah. Pečnik je pri članih za las zgrešil medaljo in pristal na petem mestu. Omer Tabaković pa je v najtežji članski kategoriji +84kg, z odličnimi in napetimi predstavami osvojil drugo mesto.


Avtor Robby ob 13.1.2015 9:37:34 (41 prebrano)

V Žalcu bo že deveto leto muziciralo, ustvarjalo, predavalo in tolklo več glasbenih - tolkalnih skupin in posameznikov. Glede na to, da je festival zelo dobro sprejet med ljudmi, si želijo tradicijo nadaljevati tudi v letu 2015. Zatorej bo konec meseca v Žalcu zopet bučno in zanimivo. Od 23. – 25. januarja 2015, bo v Žalcu že 9. mednarodni festival tolkalnih skupin pod imenom BUMfest 9. Zaradi dobrih izkušenj, odličnega obiska, kritik in razprodanimi zadnjimi festivali, se BUMfest nadaljuje tudi v letu 2015. Skupine oz njihovi člani tokrat prihajajo iz Francije, Hrvaške, Belgije, Avstrije in Slovenije. V Žalcu se obeta »noro« festivalsko dogajanje. Mesto Žalec, center tolkalnega dogajanja v Sloveniji, bo te dni živelo za BUMfest. Več kot dovolj razlogov, da ste znova del edinega slovenskega mednarodnega festivala tolkalnih skupin.


Avtor Robby ob 9.12.2014 8:12:25 (99 prebrano)

Za člani Taekwon-do kluba Skala Velenje je izjemno naporen, a tudi uspešen vikend. Preteklo soboto so, v sodelovanju s kluboma Unior Zreče in Sun Braslovče, v Velenju gostili 3. Yom Chi 2014, mednarodno odprto prvenstvo v Taekwondo-ju verzije ITF. Trener kluba Skala in glavni organizator vsega dogajanja, Peter Landeker, je uspel ob pomoči članov kluba in njihovih staršev pripraviti dogodek, ki ga bodo udeleženci zagotovo še velikokrat uporabili kot zgled in za primerjavo pri pripravi podobnih tekmovanj.

Prvenstva se je udeležilo preko 360 tekmovalcev in sodnikov iz 29 klubov iz Avstrije, Bosne in Hercegovine, Bolgarije, Češke, Hrvaške, Madžarske, Romunije, Srbije in Slovenije. Uvodoma je tekmovalce pozdravil predsednik ITF zveze za tradicionalni Taekwon-do Slovenije, Matevž Žugelj, prvenstvo pa je odprl dr. Franc Žerdin, podžupan Mestne občine Velenje. Tekmovanja se je udeležil tudi Master Mario Bogdanov, podpredsednik Evropske ITF Taekwon-do federacije, ki je bil nad organizacijo tekmovanja in tudi nad mestom Velenje navdušen. Organizatorjem je predlagal, naj razmislijo o tem, da bi v prihodnjih nekaj letih vložili kandidaturo za organizacijo Evropskega prvenstva v Velenju.
Velenjski taekwondoisti, katere je na tekmovanju spodbujal tudi Skalček, njihova maskota, so poskrbeli, da je doma ostal pokal za najuspešnejši klub tekmovanja, temu pa so dodali še pokale za najuspešnejšega mladinca, mladinko in člana. Najuspešnejši mladinec je postal Dean Vukančič, najboljša mladinka Jerneja Jenšterle ter naj član Borut Sobota.
Na najvišjo stopničko so se Skalčki povzpeli kar štirinajstkrat: Tamara Vogler (deklice, forme zeleni pas), Nejc Rakuša (mladinci, forme èrni pas I.dan), Klemen Vogler (mladinci, forme èrni pas II.dan), Jerneja Jenšterle(mladinke, forme II.dan in borbe do 70 kg), Marko Mlinariè(èlani, forme zeleni pas), Borut Sobota(èlani, forme èrni pas II. in III. dan in borbe do 71 kg), Jaka Pirtovšek(deèki, borbe nad 60 kg), Dean Vukanèiè(mladinci, borbe do 57 kg), Nejc Rupreht(mladinci, borbe do 69 kg) in Matej Rezar(èlani, borbe nad 85 kg).
Drugi so bili: Pia Landeker(deklice, forme zeleni pas), Matic Zaluberšek(deèki, forme zeleni pas), Tai Zorko Vaèovnik(deèki, forme modri pas), Jerneja Jenšterle(mladinke, forme èrni pas I.dan), Teja Rakuša(mladinke, forme èrni pas II.dan), Dean Vukanèiè(mladinci, forme èrni pas I.dan), Nejc Rakuša(mladinci, forme èrni pas II.dan), Tanja Verboten (èlanice, forme èrni pas II.dan), Staša Lipnik(èlanice, forme èrni pas III.dan), Anže Peènik(deèki, borbe nad 60 kg) in Renato Vogler(deèki, borbe do 45 kg in mladinci, borbe do 45 kg).
Bronasta odlièja pa so si priborili: Renato Vogler (deèki, forme rdeèi pas), Teja Rakuša (mladinke, forme èrni pas I.dan), Domen Zabukovnik (mladinci, forme èrni pas I.dan), Nejc Rupreht (mladinci, forme èrni pas I.dan), Tamara Vogler (deklice, forme do 35 kg), Matic Zaluberšek (deèki, borbe -40 kg), Jerneja Jenšterle (mladinke, borbe -63 kg), Staša Lipnik (èlanice, borbe -75 kg) in Borut Sobota (èlani, borbe do 78 in do 85 kg).


Avtor Robby ob 3.11.2014 16:42:29 (325 prebrano)

Holding Slovenske elektrarne je danes z mesta direktorja Termoelektrarne Šoštanj odpoklical Petra Dermola, in sicer zaradi ugotovljenih hujših kršitev delovnih obveznosti pri oddaji poslov in naročanju storitev.
Z današnjim dnem ga bo začasno, za največ pol leta, nasledil Matjaž Eberlinc. Eberlinc ima večletne izkušnje na področju energetike, že vrsto let aktivno sodeluje tudi pri projektu gradnje šestega bloka in je z njim kot predsednik odbora za aktivni nadzor naložbe v Tešu 6 dobro seznanjen.
Kot so sporočili iz holdinga, bo Eberlinčev glavni cilj odprava ugotovljenih nepravilnosti pri tem projektu ter zagotovitev uspešnega in učinkovitega vodenja tako tega projekta kot družbe Teš kot celote.


Avtor Robby ob 1.10.2014 16:50:56 (220 prebrano)

Koroški in savinjsko-šaleški gospodarstveniki, ki že dolgo opozarjajo na nujnost izgradnje hitre ceste, od nove slovenske vlade zahtevajo konkretne zaveze glede projekta.
Med drugim zahtevajo, da se nova vlada zaveže, da bo tretjo razvojno os uvrstila med gospodarske in razvojne prioritete. Zahtevajo, da se v najkrajšem možnem času, ki ne sme biti daljši od enega leta, določi celotna trasa od avtoceste A1 do Avstrije in da se v nadaljnjih dveh letih izdela projektna dokumentacija ter da se izgradnja uvrsti v resolucijo o nacionalnem programu razvoja javne prometne infrastrukture do leta 2020, v skladu s finančnimi možnostmi.
Menijo, da je zahteva glede na podatke o prometu upravičena. Ob tem izpostavljajo, da koroško in savinjsko-šaleško gospodarstvo ustvari skupaj osem odstotkov slovenskih prihodkov na tujih trgih in devet odstotkov neto dodane vrednosti v državi.


(1) 2 3 4 ... 202 »

Kategorije novic


Ankete

Ali letos kaj pogrešate sneg in zimsko idilo ?
Da, malo pa že
Ne, niti najmanj
Vseeno mi je

Povezave


http://tvm.mozirje.info/


http://www.velenje.com


http://www.pungartnikovkarl.com


http://www.velenje.com/MOJHIT.php


http://www.myspace.com/mojradio


MOJ RADIO, Boris SUŠIN s.p., Kidričeva cesta 2b, 3320 Velenje, ID za DDV: SI49885111, poslovni račun NLB d.d, divizija Velenje št.:02426-0010114821

;