Datum 29.10.2013 6:27:09 | Tema: 

Promet bo potekal enosmerno:
• v Podkraju v četrtek, 31. oktobra, in v petek, 1. novembra, od 6. do 20. ure;
• v Škalah v četrtek, 31. oktobra, in v petek, 1. novembra, od 6. do 20. ure.
Obiskovalci pokopališča Podkraj bodo lahko svoje avtomobile v dneh spremenjenega prometnega režima parkirali tudi na parkirišču pred prodajalno Hofer ob Partizanski cesti.
Vse voznike opozarjamo, naj upoštevajo spremenjeno prometno signalizacijo. Promet bodo usmerjali in nadzorovali policisti Policijske postaje Velenje, Medobčinsko redarstvo in člani Združenja šoferjev in avtomehanikov Velenje.
Zaradi zelo povečanega prometa v smeri pokopališč ob dnevu spomina na mrtve bomo v mestni občini Velenje občanom v četrtek, 31. oktobra, in v petek, 1. novembra 2013, omogočili vožnjo z brezplačnim mestnim avtobusom Lokalc tudi do pokopališča v Podkraju.
Ta dva dneva bo Lokalc med 7. in 18. uro vsakih 30 minut odpeljal z glavnega Avtobusnega postajališča Velenje na Gorico, v Šalek, do postaj na Tomšičevi cesti in pri Tržnici ter proti postajališču Rudarski dom (stari Kino). V tamkajšnjem krožišču bo Lokalc obrnil ter pot nadaljeval proti železniški postaji (in ne proti mestnemu stadionu) ter po Partizanski cesti proti Podkraju.
Ker bo v teh dneh promet mimo pokopališča v Podkraju potekal enosmerno, bo Lokalc pot nadaljeval čez Lokovico in po Partizanski cesti nazaj proti mestu. Ustavil bo na postajališčih pri Cvetličarni Iris ter pri Vili Bianci in se vrnil na Avtobusno postajališče Velenje.


Ta članek prihaja z Moj radio
http://www.mojradio.com

URL te zgodbe je:
http://www.mojradio.com/article.php?storyid=1116