Datum 29.10.2009 7:59:54 | Tema: 

Zaradi zelo povečanega prometa v smeri pokopališč ob dnevu spomina na mrtve bodo v Mestni občini Velenje občanom v soboto, 31. oktobra, in v nedeljo, 1. novembra , omogočili vožnjo z Lokalcem tudi do pokopališča v Podkraju.
Od 8. do 18. ure bo Lokalc vsakih 30 minut odpeljal z glavnega Avtobusnega postajališča Velenje, proti postajališču Rudarski dom , v krožišču pa bo obrnil ter pot nadaljeval proti železniški postaji ter po Partizanski cesti peljal proti Podkraju. Ker bo 31. oktobra in 1. novembra spremenjen tudi prometni režim mimo pokopališča v Podkraju (promet bo potekal enosmerno), bo Lokalc pot mimo pokopališča nadaljeval čez Lokovico in po Partizanski cesti nazaj proti mestu. Ustavil bo na postajališču pri Cvetličarni Iris in se vrnil na glavno Avtobusno postajališče Velenje.

Okoli pokopališč pa bo med prazniki spremenjen tudi prometni režim. V soboto, 31. oktobra, in v nedeljo, 1. novembra, bo med 7. in 19. uro promet v bližini pokopališč v Podkraju in Škalah potekal enosmerno. Obiskovalci pokopališča Podkraj boste lahko svoje avtomobile oba praznična dneva parkirali tudi pred Razstavno prodajnim salonom Gorenje in pred prodajalno Hofer. Vse voznike pa opozarjamo, naj upoštevajo spremenjeno prometno signalizacijo. Usmerjanje prometa in nadzor bodo izvajali policisti Policijske postaje Velenje, Medobčinska redarska služba in Združenje šoferjev in avtomehanikov Velenje.
Ta članek prihaja z Moj radio
http://www.mojradio.com

URL te zgodbe je:
http://www.mojradio.com/article.php?storyid=562