Datum 30.8.2012 6:07:55 | Tema: 

V okolici Žalca so celjski kriminalisti zaključili s hišnimi preiskavami pri domnevnih preprodajalcih heroina. Prijeli so 10 ljudi, ki naj bi oskrbovali predvsem lokalne odvisnike.
Celjski kriminalisti so danes zvečer zaključili hišne preiskave pri domnevnih preprodajalcih heroina, so poročali v oddaji 24UR ZVEČER. Že zjutraj so celjski kriminalisti v Žalcu aretirali 10 ljudi, ki jih sumijo trgovine s prepovedanimi drogami. Cel dan so potekale hišne preiskave, kar so potrdili tudi na Policijski upravi Celje. Preiskave so se pri osumljencih, ki naj bi prihajali iz okolice Žalca, zaključile v večernih urah, zasegli pa naj bi pol kilograma heroina.
Policisti naj bi skupino s posebnimi preiskovalnimi ukrepi in prisluhi spremljali že več mesecev. Zgolj v tem obdobju naj bi po neuradnih podatkih prodali vsaj kilogram heroina in zaslužili več kot 30 tisoč evrov. Po neuradnih informacijah naj bi osumljeni zalagali predvsem lokalne odvisnike, že v preteklosti pa so se ukvarjali s podobnimi kaznivimi dejanji, kar je bilo seveda znano tudi policiji.

Vir: 24urTa članek prihaja z Moj radio
http://www.mojradio.com

URL te zgodbe je:
http://www.mojradio.com/article.php?storyid=991